IncludingTax
EN
Search
Back to All Blog Posts

Sommar och full fart

Många frågar hur det kommer sig att det finns en sådan fin hattaffär här i Stenkyrka på Gotland och om det verkligen kan bära sig. Vårt svar är, att när vi startade detta så hade vi inte en aning. Men det har vi nu. Jo det bär sig. Vi får massor av lön i den glädje som alla ni glada kunder ger oss när ni går här och provar hattar och kläder. Att vi sedan har lyxen att få exponera och sälja de finaste produkter som finns på marknaden gör att vi nu med er hjälp lyckats skapa en mötesplats för hatt- och Stetsonälskare som vi tror är unik. 

Åsa

När Åsa för snart 4 år sedan frågade mig vad jag önskade i julklapp så funderade jag och svarade efter ett tag. En hatt, jo en hatt är jag nog mogen att ha. Åsa tog detta till sig. Efter ett tag återkom hon. Det är svårt. Jag får nog beställa på nätet. Vilken vill du ha? Oj där var 1000-tals med hattar. Ja, ta den där sa jag. Den kom hem. Den var nog lite stor. Går det att byta. Nej, ja kanske, det tar nog 3 veckor innan ni får tillbaka pengar. Vi kanske har en annan. Många svar fick vi. Nej vi behöll hatten då det kändes för krångligt att byta.

Några månader senare så bestämde vi oss för att bygga ut vår affär. Vi måste komplettera med något sa Åsa. Jag tänkte. Jo, man måste kunna köpa hatt på Gotland. Hattar ska vi ha och ska det vara hatt så ska det vara Stetson sa jag. Så blev det. Där började hatt-eran. Sedan dess så har jag aldrig gått ut utan hatt eller keps på huvudet. Jo, vi var och badade för någon vecka sedan. Då sa Åsa. Vad konstigt att se dig i vattnet. Du hade inget på huvudet.

 

Hattmannen

Sommaren rullar på och försäljningen är på högvarv. Det är inte bara hattar nu. Klänningar, kimonos, shorts och byxor m.m säljer också bra. Vi har nu också många återkommande kunder och era besök är vi väldigt stolta och glada över. Vi får många frågor om vi kommer att ha öppet i vinter och om det kommer in nya kollektioner till vintern. Vi kommer att få in en del herrkläder och hattar i mitten av augusti. Vi jobbar mycket för att komplettera med nya produkter på tjej-sidan. Vi lär oss hela tiden och vi lyssnar hela tiden på vad ni vill ha.

Vi kommer att ha öppet en bit in i december. Sedan har vi nog stängt till påsk 2024. Men vi har inte bestämt ännu hur det blir. Men ni kommer hela tiden se våra öppettider här på vår hemsida.

 

Ha nu en riktigt fin sommar och välkomna in när ni blir sugna på att prova en hatt, en klänning eller kanske ett par "coola" shorts 

Hälsar Åsa & Peter

Dass

Comments
Write a Comment Close Comment Form
*
Only registered users can leave comments.