IncludingTax
EN
Search
Back to All Blog Posts

Snart vår! Men ändå redan planer för Vintern 2023

Nu börjar det äntligen bli lite ljusare. Fåglarna som alltid bosätter sig under vårt tak börjar redan sikta in sig på vilka takpannor de ska bygga barnkammare i detta år.

För oss börjar det nu bli mycket. Visst är det ett tag tills vi öppnar. Men redan nu måste vi planera och köpa in hösten och vinterns kläder. Formex är precis avklarat och Stockholm fashion week ligger precis framför oss.

Samtidigt så börjar vårens och sommarens produkter komma in. Det har redan ramlat in suveränt snygga linskjortor till oss herrar i härliga färger från Signal. Supersnygga till bra priser. Signal är ett danskt kvalitetsmärke som har en mycket trevlig herrkollektion och då också till oss som vill ha lite snyggt men som också har några år och kilo på nacken. Jag är övertygad om att ni är fler än jag som kommer att fastna för de kläder som detta duktiga företag står för.

När vi var på Formex så fick jag träffa skaparen bakom de handdukar som vi har i lin. Jag hade inte en aning om vilket konstverk dessa "Hälsingska" produkter var. En undebar kille som varit operasångerska berättade att han flyttat upp till Hälsingland och blivit så förtjust i deras historia och kultur så han lärt sig allt om Hälsinska mönster och hur de producerade sina linprodukter. Så nu vet jag att det inte är vilka vackra linhanddukar som helst som hänger i vår affär. Det är riktiga konstverk. Mer om detta följer.

Åsa tog med mig upp till Formex för att jag skulle hjälpa henne att hålla igen inköpen. Men det gick inte. Det blev tvärtom. När vi träffade våra fina leverantörer så blev jag så tagen av vilken kvalité och vilka fantastiska märken vi handlar in. Att vi kör mycket med Stetson det vet ni ju. Men när jag fick se det vår nya leverantör Surkana hade att erbjuda så gick det inte bara att hålla igen. Surkana är ett spanskt modeföretag som står exakt för det som vi står för, det unika, färger, glädje och det riktigt äkta.  Nedan några ord som Surkana själv beskriver sig 

SURKANA was born more than 20 years ago as an evolution of a project related with traveling, the passion for the difference between cultures and the recognition of creativity as a source of inspiration.

"We dress women with a jovial and fun spirit who enjoy the vitality and personality of the brand, a reflection of who we are. A woman who naturally wears the brightness and colorfulness of Surkana."

 

Surkana

Comments
Write a Comment Close Comment Form
*
Only registered users can leave comments.