IncludingTax
EN
Search
Back to All Blog Posts

Höst på ingång

Vilken sommar det varit! Full fart varje dag. Nu börjar det lugna ner sig. Vi kommer att ha öppet under hela hösten fram till jul. Det är inte helt bestämt vilka tider men vi kommer fortlöpande att lägga ut våra öppet-tider här på hemsidan, på öppetGotland och på Google.

För ett par veckor sedan var vi uppe på Stockholms fashion week för att få inspiration för vår och sommar 2024. Där knöt vi kontakt med ett par väldigt spännande nya leverantörer på tjejsidan. När det gäller kläder till herrar så är vi väldigt nöjda med Signal där vi beställt en ny spännande kollektion för våren. 

Redan har vi fått hem en hel del produkter från Stetson med hög stilfaktor. Till våren så har vi beställt hem massor av nytt från både Stetson och Seeberger. När det gäller Seebergers fina kollektion för kvinnor så hade vi på tok för lite denna sommar. Där kommer vi att förbättra oss ordentligt till våren. Helt underbara sommarhattar för er som vill ha det där lilla extra utlovas till tidig vår.

Picasso

Ni är många som är återkommande kunder och som uppskattar vårt sortiment och det är vi jätteglada för. Vi jobbar nu för att ta fram ett lojalitetsprogram så att ni våra fina kunder ska få lite extra för att ni åker från Sudret, Västergarn, Slite, Fårö, Visby, Stockholm eller var ni nu kommer från till oss här i Stenkyrka. 

Vi kommer också uppdatera hemsidan med aktuella produkter. Det har varit så mycket att göra i sommar så vi har inte riktigt hunnit med. Men vi lovar att bättra oss. Vi ska se till att så mycket som möjligt av alla våra härliga produkter ska finnas på hemsidan.

Tyvärr så har vi ännu ingen möjlighet att sälja över Internet. Vi har så mycket produkter och storlekar vilket gör att vi inte klarar av att även hantera försäljning över nätet.

 

Vi ses och njut av den fina soliga hösten hälsar Åsa och Peter

Comments
Write a Comment Close Comment Form
*
Only registered users can leave comments.