IncludingTax
SV
Sök

Integritetspolicy

 

INTEGRITETSPOLICY

All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen (även kallad GDPR enligt EU-förordningen General Data Protection Regulation). Personuppgiftsansvarig är ÅsaGotland(Aspea Systems AB)  (org. Nr 556615-0420).

Genom godkännande av  ÅsaGotland(Aspea Systems AB)  allmänna villkor (vid köptillfället) samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp och möjliggöra uppdatering av din orderstatus.

 ÅsaGotland(Aspea Systems AB)  kommer dela med sig av dina personuppgifter till våra fraktbolag samt tredjeparts logistiker som krävs för att kunna fullfölja och leverera din beställning. När du som kund väljer att maila till oss så kommer din e-postadress samt e-posthistoriken att sparas för att göra det möjligt att följa upp och svara på ditt ärende.

Vi sparar bara personuppgifter så länge som det är nödvändigt, därefter raderas de. Om uppgifter skulle vara ofullständiga, felaktiga eller irrelevanta har du rätt att begära att de rättas eller raderas.

Dintero kommer att samla personuppgifter om dig i samband med betalning. Dintero är således personuppgiftsansvarig för sådana personuppgifter enligt Dinteros villkor.

 

Kontakta oss:

Om du har några frågor om vår integritetspolicy så kan du kontakta oss: