IncludingTax
SV
Sök

SOFT FLAT BRIM CAP

Tillverkare: Stetson
Artikelnr: 7790108
515,00 kr
Stetson är det riktiga amerikanska originalet som formade den klassiska cowboy-hatten, Deras hattar är nu ett begrepp över hela världen och Stetson står för klassiker, stil, kvalité och design. Lika amerikanskt och stiligt som western-hatten är den klassiska baseball-kepsen och även här är amerikanska Stetson nu en topplirare, här finns vintervarma baseball-kepsar som är snyggt formade med starka färger. Denna keps har en platt topp och distinkta bokstäver i loggan i fronten. Kepsen passar bra tillsammans med sportiga kläder för unga eller er som har ett ungt sinne.
*
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Stetson är det riktiga amerikanska originalet som formade den klassiska cowboy-hatten, Deras hattar är nu ett begrepp över hela världen och Stetson står för klassiker, stil, kvalité och design.

Lika amerikanskt och stiligt som western-hatten är den klassiska baseball-kepsen och även här är amerikanska Stetson nu en topplirare, här finns vintervarma baseball-kepsar som är snyggt formade med starka färger. Denna keps har en platt topp och distinkta bokstäver i loggan i fronten. Kepsen passar bra tillsammans med sportiga kläder för unga eller er som har ett ungt sinne.

Material 50% ull, 50% polyester
Fodring 100% bomull
Skärmens längd 7,5 cm
 
Skriv din egen recension Close Review Form
  • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*