IncludingTax
EN
Search
Back to All Blog Posts

Hösten på gång

Då känns det som hösten är på ingång. Vi får många frågor om vi kommer att ha öppet även i höst. Vi har nu bestämt att vi kommer ha öppet onsdag - lördag kl 11-17 fram till jul. Det kan bli något eller några undantag och då meddelar vi det här på hemsidan. 

Vi väntar fortfarande in stora delar av hösten och vinterns hattkollektion. Det har ramlat in lite grann men det fattas fortfarande en hel del filthattar. Vi räknar med att ha fått hem allt i början av oktober.

Till nåsta år har vi nu beställt mer än 1000 hattar bara från Stetson. Det är så roligt att ni som vi verkligen tagit till er det här med hattar och kepsar. Visst är detta riktigt kul! Våra leverantörer av hattar säger att dom aldrig varit med om ett sånt hattintresse som det är nu.

Givetvis behöver ni inte vänta till nästa år. Redan nu har vi mycket hemma och det fylls hela tiden på. Vi har nu börjat att lägga ut en del här på hemsidan. Det tar tid. Vi har massor av produkter och varje produkt som ska ut på hemsidan kräver mycket jobb. Men nu kan ni ialllafall kika på en del "coola" trucker caps som vi lagt in i kväll.

Vi håller också på att lägga in en hel del beställningar på kläder inför nästa säsong. Förutom alla vackra klänningar, kimonos och andra damkläder så kommer vi göra ett ordentligt ryck på herrekiperingssidan där vi precis fått klart med en ny spännande leverantör.

Må gott och njut av sensommaren och höstens ljumma vindar och välkomna in till oss i Stenkyrka och givetvis hit till hemsidan.

Comments
Write a Comment Close Comment Form
*
Only registered users can leave comments.