IncludingTax
Swedish Krona
SV
Sök
Bild för kategori Trucker caps

Trucker caps

Kanske Stetsons "coolaste" produkt.

Trucker Caps från Stetson visar på hur noggrant och genomtänkt varje detalj är i Stetsons design.

Dekorativa sömmar, fina färgkombinationer och riktigt snygga motiv tillsammans med väl designad Stetson-logga på framsidan gör att du visar känsla för klass och elegans samtidigt som du utstrålar en "cool" och avslappnad stil när du bär dessa supersnygga kepsar.

Passar lika bra i traktorn, på mc,n som på nobelfest. 

Givetvis ett måste för oss som är Stetson-nördar.

COOL CATS TRUCKER CAP RED

Not only for cat fans. Denna keps är riktigt "cool" och gör att du får en ledig och avslappnad stil. Härligt skön med nätat tyg på baksidan, vilket gör att den är luftig och du inte behöver känna dig för varm. Dekorativa sömmar och snygg klädsam knapp på ovansidan visar hur noggrant och genomtänkt varje detalj är i Stetsons design. Att bära denna keps med en fräck snygg katt på framsidan tillsammans med ursnygg Stetsonlogga visar klass och elegans. Samtidigt visar du hur "cool" och avslappnad du egentligen är. En riktig favorit är denna häftiga katt.
410,00 kr

AMERICAN HERITAGE TRUCKER

American lifestyle För oss som gillar den klassiska amerikanska livsstilen så är det självklart att äga en truckerkeps från kult-designern Stetson. Valet i allt från material av högsta kvalité till "coolaste" logga på framsidan gör inte valet svårt. Ska det vara keps så ska det vara Stetson. Denna keps stoltserar med riktigt snyggt motiv, luftigt klassiskt nät på baksidan och storleksreglage som gör den till en one size modell.
410,00 kr

GASLAMP TRUCKER

När det är full gas som gäller Den stora broderade Stetson-loggan med gaslampa i fronten visar hur en äkta Stetson trucker keps ska se ut. Med nät på baksidan blir denna häftiga keps ett riktigt bra val för dig som gillar den äkta klassiska Stetson-stilen.
410,00 kr

HIGHWAY TRUCKER CAP

När det är som mest fart i livet! Denna keps är en typiskt äkta Stetson "trucker cap in a classic American look". Gjord i kvalitativ bomull som ger dig en skönt häftig keps som du garanterat inte svettas i. Härligt äkta med sin klassiksa rödblåa färg.
410,00 kr

JBS-BEAR TRUCKER CAP

Truckerkepsarnas keps. Det riktiga amerikanska originalet är en riktig skönhet. Det första intryck du får är alla härliga färger. Kronan på verket är den snygga design och färgsättning som logga och björn på framsidan har. Riktigt fin är den. Det riktiga originalet från Stetson.
410,00 kr

Modern vintage American look

Truckerkepsarnas keps. Det riktiga amerikanska originalet är en riktig skönhet. Det första intryck du får är alla härliga färger. Olika färger på skärmens fram och baksida. Nätet och framsidan av kepsen har ytterligare färger och kronan på verket är den snygga design och färgsättning som logga och tjur på framsidan har. Riktigt fin är den. Det riktiga originalet från Stetson.
410,00 kr

Trucker Cap American Heritage Classic

När det är som mest fart i livet! Denna keps är en typiskt äkta Stetson "trucker cap in a classic American look". Gjord i kvalitativ bomull som ger dig en skönt häftig keps som du garanterat inte svettas i. Härligt äkta i färgerna svart eller grönt.
410,00 kr

FISHERMEN´S BAY TRUCKER CAP

Trucker med kultig häftigt fiskaremotiv. Starka färger för starka personligheter är alltid Stetson-designernas målgrupp. Denna coola "fisherman"-keps i härlig amerikansk stil är ett underbart bevis på detta. Klassiskt justerbart snabblås på baksidan. 100% bomull. Nät i polyester.
410,00 kr

HARD WORK TRUCKER CAP

Häftig look med power och karaktär En härlig trucker med starka färger Material 100% bomull Foder 100% bomull Denna keps kombinerar på ett mycket tilltalande sätt flera starka färger. Kontrasterna ger kepsen en härlig dynamisk känsla. Passar dig som gillar snygg stil och att vara i blickfånget. Med snapback låsning
410,00 kr

HARRIS TWEED TRUCKER CAP

Attraktiv ny design Denna trucker i klassisk Harris tweed look ger en elegant keps i ungdomlig stil. Framsidan är klassisk Harris tweed ull medan baksidan består av det typiska trucker-nätet. Stilig flerfärgad Stetson-logga på framsidan fulländar denna fantastiska design. Material Tweed av 100% äkta ull
825,00 kr

NEW MASTER TRUCKER CAP YELLOW

Härligt skön med nätat tyg på baksidan vilket gör att den är luftig och du inte behöver känna dig för varm. Dekorativa sömmar och snygg klädsam knapp på ovansidan visar hur noggrant och genomtänkt varje detalj är i Stetsons design. Denna keps kombinerar på ett mycket tilltalande sätt flera starka färger. Kontrasterna ger kepsen en härlig dynamisk känsla. Passar dig som gillar snygg stil och att vara i blickfånget. Med snapback låsning
410,00 kr

GAMBLING GRIFTER TRUCKER

Ett mästerverk i design är denna färgsprakande keps. Alla detaljer och färger som smälter in i varandra på ett så mjukt och behagligt sätt. Spel och dobbel kan vara vanskligt. Men att bära denna vackra keps är garanterat ett vinnande drag. En superhäftig keps för dig som vill ha det där lilla extra.
410,00 kr

EXPLORING NATURE TRUCKER CAP

Trucker keps med stilig Stetson-logga som smälter fint ihop med fjällmotiv omringad av flerfärgad regnbåge. Passar dig vare sig du är en van "hiker" och naturmänniska eller bara gillar en riktigt stilig keps. Som vanligt genomtänkt vacker design från Stetson. Front i 100% luftig bomull och bakdelen är klassiskt trucker caps nät som gör att kepsen håller dig sval.
410,00 kr

FOREST PATROL TRUCKER CAP

En färgglad och humoristisk keps med en fin skogsvaktarbäver i fronten. Väl designad kvalitetskeps från Stetson med stilig orange logga. Flera färger som smälter väl ihop. Fronten och skärm i 100% bomull och luftigt nät baktill. Klädd i denna snygga bäverkeps så utstrålar du känsla för frihet, vildmark och natur.
410,00 kr

CAP MUSTANG

Stetson Cap Mustang För dig som har drömmar och flyger högt. Känslan av att befinna sig ovan molnen är att känna frihet. Vare sig det är i drömmarna eller i verkligheten du flyger så är det alltid rätt och fräckt med en vacker designad trucker cap från Stetson. Snygg Stetson-logga tillsammans med "coolt" flygplan ger känsla av frihet. Skydda mot värme tack vare luftigt nät baktill.
410,00 kr

PLOWING

Plowing En keps med power Denna robusta och snygga trucker keps med fint traktormotiv från Lierys passar dig som är natur- motor- eller traktorintresserad. Nätet baktill gör att du har en sval och skön keps även när det är höga temperatur eller hårt arbete. Helt enkelt en urhäftig trucker keps.
410,00 kr