ExcludingTax
Swedish Krona
SV
Sök
Bild för kategori Baseball caps

Baseball kepsar

Baseball kepsar är något som alla känner igen. Såväl barn, ungdomar och äldre har en relation till 
dessa kepsar som man ser överallt. Beroende på ålder och säsong så ser man denna världens mest uppskattade huvudbonad i olika skepnader. Kepsen har en förmåga att skapa en gemenskap mellan människor.

En baseball keps från Stetson tillsammans med kostym eller shorts skapar en stil. Det kanske är det klädesplagg som tydligast visar vem du är, vare sig det är sommar eller vinter och  vare sig du är på väg till ett sportevenemang eller till ditt jobb så måste du ha den där kepsen på. Kepsen som gör att du känner dig så speciell som du egentligen är samtidigt som du ändå känner att du på något vis hör ihop med andra som har känsla för samma värden som du.

Vi vet att det viktigaste med just din keps är att den sitter bra och att du känner att den verkligen passar din stil och känsla. En Stetson-nörd måste prova och känna för att hitta rätt. Av denna anledning så har vi nu börjat bygga upp vårt lager rejält med olika kepsar. Vi vet nämligen hur viktigt det är för dig att hitta just din keps.

Vi hoppas verkligen du ska göra det hos oss. Välkommen.

DUCK CAP DARK BROWN

En keps med en anka En gräsand som så ståtligt flyger pryder fronten på denna baseball keps från Stetson. Då den är tillverkad av 100% bomull så känns kepsen luftig och skön. Fina konstraster mellan skärm, märke och krona. Själva kepsen har en denim (jeans) touch i materialet och den borstade lite ljusare skärmen påminner om läder. Genomtänkt och snyggt metallreglage för att justera storleken. En mycket fin och trevlig baseball keps för dig som gillar stil.
515,00 kr

THE OPEN ROAD CAP

Snygg keps när du är på gång Är du ute på en lång resa så är baseballkepsar från Stetson en "cool" och skön keps att alltid ha på sig. 100% härligt luftig bomull samt snygga, sköna och luftiga öljetter runt kepsen gör att den alltid är superskönt sval. Cool med snygg open road och stetson-logga på framsidan. Justerbar storlek som gör att den passar alla. En keps för dig som hänger med.
515,00 kr

RUSTIC CAP WITH UV PROTECTION

Här är en riktigt slitstark och snygg baseball keps i svagt olivgrönt. Skärm i vackert brun läder med stilfulla sömmar som förhöjer kepsens exklusivitet. Som grädde på moset så har Stetsons designers placerat en väldigt stilfull logga som ett vackert smycke i fronten UV-faktor 40+ gör att du kan känna dig trygg även vid stark solstrålning.
515,00 kr

BEESWAX LUMBERJACK CAP GREEN

En cool baseball keps med skogshuggarkänsla. Robust keps i läder och smyckad med en vackert designad Stetsonlogga med bild av yxa och trästam. Perfekt och vädertålig keps när du vandrar eller röjer ute i regniga vindpinade skogar.
1 035,00 kr

EAGLE PATCH WAXED COTTON

Stolt som er örn. Stilig baseball-keps med en snyggt broderad örn på fronten. I vacker olivgrön färg. 100% vaxad bomull gör denna vädertåliga keps som ett mycket bra val. Skyddar både mot regn och har genom sina ventilationsöglor sett till så du inte blir för varm. Riktigt snygg keps med outdoor-känsla
620,00 kr

SOFT FLAT BRIM CAP

Stetson är det riktiga amerikanska originalet som formade den klassiska cowboy-hatten, Deras hattar är nu ett begrepp över hela världen och Stetson står för klassiker, stil, kvalité och design. Lika amerikanskt och stiligt som western-hatten är den klassiska baseball-kepsen och även här är amerikanska Stetson nu en topplirare, här finns vintervarma baseball-kepsar som är snyggt formade med starka färger. Denna keps har en platt topp och distinkta bokstäver i loggan i fronten. Kepsen passar bra tillsammans med sportiga kläder för unga eller er som har ett ungt sinne.
515,00 kr

BLACK LETTERING COTTON CAP BLACK

En baseballkeps med sedvanlig Stetsonkvalité. En mycket fräck design där försiktig upphöjda bokstäver lyfter loggan. Mycket vacker och traditionell keps med detaljer som lyser upp. En keps för dig som gillar riktig stil.
410,00 kr

DIAMOND SNAPBACK CAP BLACK

Stilig och cool De stora bokstäverna i fronten som visar att detta är en äkta Stetson gör denna keps till en riktig höjdare. Loggan med ljus skugga ger fina konstraster mot kepsens basfärg . Dekorativa stygn på skärmen skapar en fin harmoni och resultatet blir detta mästerverk. Ett mycket bra val för en riktig Stetsonälskare. 100% bomull och stiliga metallöglor som ger bra ventilation.
410,00 kr

DIAMOND SNAPBACK CAP BLACK

Lirar i en egen division En sportig keps som ger självförtroende. Skarpa kontraster mellan logga, skärm och keps gör att ingen kan missa att du bär världens "coolaste" plagg.En baseballkeps från Stetson som det riktigt lyser om. Riktigt snygga färger.
620,00 kr

Trucker Cap Leather

Många minnen och tankar dyker upp när man ser fräcka läderaccessoarer - rockstjärnor, motorcyklar och tidlösa läderjackor. Med en cool läderkeps från Stetson så kan du känna dig som en rockstjärna. Denna läderkeps har Stetsons klassiska baseball keps finish. Mycket snygg och väl färgsatt.En riktigt lyxig truck och baseball keps.
1 350,00 kr